Ingredientai

Sviestą su žolelėmis itin paprasta paruošti, o naudoti jį galima daug kur.

Gaminimo eiga

Pagardinto sviesto ruošiniai tinka ne tik ant sumuštinių tepti, bet ir įtrinti išvirtas kukurūzų burbuoles, suteikti pikantiško skonio mėsos kepsniams (dar karštus kepsnius įtrinkite nedideliu kiekiu sviesto) ar kepti jūros gėrybes.

Svarbiausia, žoleles ir daržoves itin smulkiai supjaustyti ir labai gerai išsukti su minkštu - kambario temperatūros - sviestu.

Paruoštą sviestą sudėkite į plastmasinius indelius su dangteliu ir dėkite į šaldymo kamerą.

Receptai:

Vienas pakelis sviesto + šaukštas džiovintų bazilikų + šaukštas džiovintų pomidorų + šaukštas kedrų riešutų + žiupsnelis druskos.

Vienas pakelis sviesto + raudonasis svogūnas + šaukštas petražolių + šaukštas citrinų sulčių + žiupsnelis druskos ir pipirų.

Vienas pakelis sviesto + penkios skiltelės česnakų + žiupsnelis druskos.

Vienas pakelis sviesto + šaukštas garstyčių + šaukštas raudonojo sauso vyno + žiupsnelis druskos ir pipirų.

Vienas pakelis sviesto + šaukštelis raudonėlių + šaukštelis šalavijų + šaukštelis čiobrelių + šaukštelis kaparėlių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai