Ingredientai

Batonas 12 riekelės
Citrinos 1 vnt.
Druska pagal skonį
Krapai pagal skonį
Salotos pagal skonį
Krapai pagal skonį
Citrinos pagal skonį
Majonezas pagal skonį
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

1. Padarykite torto pagrindą iš keturių eilute arba kvadratu sudėtų skrudintų batono riekelių. Riekeles lengvai sudrėkinkite sultiniu.

2. Sukapokite agurkus ir kiaušinius, sumaišykite su majonezu ir pagardinkite.

3. Gautu mišiniu tolygiai sutepkite pagrindą ir uždenkite dar vienu sultiniu apšlakstytu batono riekelių sluoksniu.

4. Susmulkinkite Atlanto silkes, sukapokite krapus ir sumaišykite su majonezu.

5. Mišinį tolygiai užtepkite ant antro batono riekelių sluoksnio, uždėkite paskutinį sluoksnį ir apšlakstykite sultiniu.

6. Visą tortą plonai aptepkite majonezu ir aštriu peiliu prie kraštų prispauskite salotų gabaliukus. Papuoškite.

Skanaus!
Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai