Ingredientai

Batonas 12 riekelės
Daržovių sultinys 150 ml
Majonezas 100 ml
Kiaušiniai 2 vnt.
Marinuoti agurkai 1 vnt.
Citrinos 1 vnt.
Druska pagal skonį
Rūkytų silkių filė 200 g
Majonezas 100 ml
Krapai pagal skonį
Salotos pagal skonį
Krapai pagal skonį
Kiaušiniai 2 vnt.
Saldžiosios geltonosios paprikos pagal skonį
Citrinos pagal skonį
Majonezas pagal skonį
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Padarykite torto pagrindą iš keturių eilute arba kvadratu sudėtų skrudintų batono riekelių. Riekeles lengvai sudrėkinkite sultiniu.

Sukapokite agurkus ir kiaušinius, sumaišykite su majonezu ir pagardinkite.

Gautu mišiniu tolygiai sutepkite pagrindą ir uždenkite dar vienu sultiniu apšlakstytu batono riekelių sluoksniu.

Susmulkinkite Atlanto silkes, sukapokite krapus ir sumaišykite su majonezu.

Mišinį tolygiai užtepkite ant antro batono riekelių sluoksnio, uždėkite paskutinį sluoksnį ir apšlakstykite sultiniu.

Visą tortą plonai aptepkite majonezu ir aštriu peiliu prie kraštų prispauskite salotų gabaliukus. Papuoškite.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla