Ingredientai
Šaldyta sluoksniuota tešla
1
pakelis
Špinatai
4
saujos
Rikotos sūris
400
g
Česnakai
2
skiltelės
Sviestas
4
šaukštai
Druska
0.5
šaukštelio
Muskato riešutai
žiupsnelis
Kiaušiniai
1
vnt.
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Tešlą atšildykite ir iškočiokite į vieną gana ploną ir didelį lakštą.
2. Rikotą sutrinkite su minkštu sviestu, išspaustu česnaku, tarkuotais muskato riešutais ir druska.
3. Špinatus nuplikykite verdančiu vandeniu ir įmaišykite į rikotą.
4. Rikotos įdaru aptepkite tešlos lakštą (kraštus palikite neapteptus).
5. Suvyniokite į „dešrą“ ir susukite į ritę.
6. Aptepkite plaktu kiaušiniu.
7. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.
Skanaus!
Atsiliepimai