Ingredientai

Špinatai 4 saujos
Česnakai 2 skiltelės
Sviestas 4 šaukštai
Druska 0.5 šaukštelio
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Tešlą atšildykite ir iškočiokite į vieną gana ploną ir didelį lakštą.

2. Rikotą sutrinkite su minkštu sviestu, išspaustu česnaku, tarkuotais muskato riešutais ir druska.

3. Špinatus nuplikykite verdančiu vandeniu ir įmaišykite į rikotą.

4. Rikotos įdaru aptepkite tešlos lakštą (kraštus palikite neapteptus).

5. Suvyniokite į „dešrą“ ir susukite į ritę.

6. Aptepkite plaktu kiaušiniu.

7. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai