Gaminimo eiga

Kubeliais supjaustykite Dorados filė, avokadus bei apelsinus. Tada, viską pabarstę druska bei maltais juodaisiais pipirais, išmaišykite. Ant pailgos lėkštės sudėkite česnakinius laiškus. Naudodami apvalią formelę ant jų dėkite 1 cm dydžio kubeliais supjaustytą žuvies filė, avokadus, apelsinus. Ant viršaus kauburėliu dėkite tarkuotus ridikus ir įstrižai pjaustytus česnakų laiškus. Viską apibarstykite masago orange ikrais.

Restoranas „Soya“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Gaivios vištienos ir ananasų salotos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Gaivios vištienos ir ananasų salotos

Grūdėta varškė su krabų mėsa
Lengvai paruošiamas
10 min.

Grūdėta varškė su krabų mėsa

Ispaniškos bulvių salotos su tunu
Lengvai paruošiamas
1 val.

Ispaniškos bulvių salotos su tunu