Ingredientai
Kiaulienos sprandinė
500
g
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Malti džiūvėsėliai
4
šaukštai
Kiaušiniai
2
vnt.
Pomidorai
3
vnt.
Bazilikai
1
šaukštelis
Česnakai
1
skiltelė
Fermentinis sūris
60
g
Porcijos: 4
Vienas receptų, ką galima pagaminti iš kiaulienos sprandinės, – šnicelis. Šiuokart rekomenduojame užkeptą sūriu ir pomidorais. Garnyrui prie šnicelio tinka ir bulvytės, ir makaronai, ir ryžiai.
Gaminimo eiga
* Kiaulienos sprandinę supjaustykite kepsniukais ir juos išmuškite.
* Pabarstykite pipirais, druska, apvoliokite maltuose džiūvėsėliuose ir lengvai plaktame kiaušinyje.
* Dėkite kepti į įkaitintą aliejų keptuvėje ir apkepkite iš abiejų pusių.
* Pomidorus nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Sumaišykite su bazilikais,išspaustu česnaku. Fermentinį sūrį sutarkuokite.
* Ant iškeptų šnicelių dėkite šaukštą pomidorų, išlyginkite ir užbarstykite sūrio.
* Šnicelius dėkite kepti į iki 210 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 5-7 minutes, kol išsilydys sūris.
* Patiekite su bulvytėmis, makaronais, šviežiomis daržovėmis.
Atsiliepimai