Ingredientai
Bemielės sluoksniuotos tešlos
1 pakelis
Džiugo sūris (arba Parmezanas)
1 puodelis
Tunas, konservuotas savo sultyse
1 indelis
Žaliosios alyvuogės
1 indelis
Kiaušiniai
2 vnt.
Gaminimo eiga
Kiaušinius išplakti mikseriu, supilti grietinėlę, druską, šviežiai maltus juodus pipirus ir dar paplakti. Iš sluoksniuotos tešlos išpjauti apskritimus, dėti į formeles, įdėti į kiekvieną pyragėlį šiek tiek konservuoto tuno, pjaustytų alyvuogių, smulkiai pjaustytų žalumynų, ir viską užpilti paruoštu kiaušinio-grietinėlės plakiniu.
Ant viršaus berti smulkiai tarkuoto Džiugo sūrio. Kepti orkaitėje 15-20 min. kol gražiai pakils. Ištraukus iš orkaitės pyragėlius gausiai pabarstyti smulkiai pjaustytais žalumynais. Nepalikti be priežiūros, nes dingsta iš lėkštės akimirksiu :)