Ingredientai
Moliūgai
500
g
Cukrus
1
stiklinė
Vanilinis cukrus
1
pakelis
Kiaušiniai
2
vnt.
Sviestas
100
g
Miltai
3
stiklinės
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Džiovinti vaisiai
2
saujos
Morkos
1
vnt.
Jogurtas natūralus
150
g
Cinamonas
1
šaukštelis
Varškė
150
g
Kakava
2
šaukštai
Porcijos: 8
Gardus drėgnas pyragas, nustebins maloniu skoniu ir sodriomis spalvomis.
Gaminimo eiga
Moliūgą ir morką sutarkuoti, masę sumaišyti su cukrumi, sviestu ir kiaušiniais. Gerai išsukti, sudėti jogurtą, cinamoną, varškę, cukrų, vanilinį cukrų. Tada suberti miltus ir kepimo miltelius. Vėl išmaišyti. Įdėti džiovintų vaisių, išmaišyti. Dalį tešlos sukrėsti į formą. Į likusią įmaišyti kakavą ir sudėti viršun. Pamaišyti su šakute ir pašauti į orkaitę 40 minučių 190 C temp.
Atsiliepimai