Ingredientai
Aviena
500
g
Avienos riebalai
20
g
Svogūnai
4
vnt.
Paprikos
1
vnt.
Kalendros
sauja
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Druska
pagal skonį
Porcijos: 4
Nepamirškite pomidorų padažo!
Gaminimo eiga
390 kcal.
Mėsą, riebalus ir svogūnus sumalkite mėsmale. Pridėkite smulkintos paprikos, šviežios kalendros, įberkite maltos kalendros, pipirų ir druskos. Dar kartą permalkite mėsmale.
Minkykite faršą 5 min. Sudėkite į dubenį ir palikite šaldytuve 2 val.
Sudrėkinkite delnus šaltu vandeniu, iš faršo formuokite rutulius, o tuomet ištempkite juos iki maždaug 10 cm ilgio dešrelės.
Suverkite šias dešreles išilgai ant medinių iešmelių.
Kepkite keptuvėje 10 – 15 min., nuolat vartydami. Patiekite su pomidorų padažu, ryžiais ir šviežių daržovių salotomis.
Atsiliepimai