Ingredientai

Aviena 500 g
Paprikos 1 vnt.
Druska pagal skonį
Porcijos: 4
Nepamirškite pomidorų padažo!

Gaminimo eiga

390 kcal.

Mėsą, riebalus ir svogūnus sumalkite mėsmale. Pridėkite smulkintos paprikos, šviežios kalendros, įberkite maltos kalendros, pipirų ir druskos. Dar kartą permalkite mėsmale.

Minkykite faršą 5 min. Sudėkite į dubenį ir palikite šaldytuve 2 val.
Sudrėkinkite delnus šaltu vandeniu, iš faršo formuokite rutulius, o tuomet ištempkite juos iki maždaug 10 cm ilgio dešrelės.

Suverkite šias dešreles išilgai ant medinių iešmelių.

Kepkite keptuvėje 10 – 15 min., nuolat vartydami. Patiekite su pomidorų padažu, ryžiais ir šviežių daržovių salotomis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai