Ingredientai

Midijos 400 g
Sviestas 2 šaukštai
Česnakai 4 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4
Šį skonio receptus žadinantį užkandį tiekite su traškiu batonu.

Gaminimo eiga

Keptuvėje išlydykite sviestą.

Suberkite midijas į keptuvę ir kepinkite 2–3 minutes (temperatūra – žema).

Pridėkite sutrintų česnakų, įmaišykite petražolių ir džiūvėsėlių.

Pagardinkite druska ir pipirais.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške

Lazanija su varške
Reikia pasistengti
1 val.

Lazanija su varške

Veganiški kibinai
Reikia pasistengti
1 val.

Veganiški kibinai