Greitai paruošiami purieji keksiukai bei ypatingo žaliosios arbatos skonio Macha ledai.

Gaminimo eiga

Macha ledai:

Ištraukiame ledus iš šaldiklio ir paliekame 15 min, kad atitirptų. Tuomet į juos dedame žaliąją Macha arbatą ir viską gerai išplakame mikseriu. Dedame į kamerą sušalti. Iš jau sušalusių ledų formuojame rutuliukus.

Greitieji keksiukai:

Į keksiukų mišinį įpilame vandens ir aliejaus bei viską gerai išmaišome. Gautą tešlą dedame į keksiukų formeles. Keksiukus kepame apie 25-30 min 180 laipsnių temperatūroje.

Šiltus keksiukus patiekiame su šaltais Macha ledais, papuošimui galime naudoti mėtą, dumplainius.

Restoranas „Soya“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Rikotos keksiukai su šilauogėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Rikotos keksiukai su šilauogėmis

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene