Ingredientai

avokado 0.5 vnt.
obuolio 0.5 vnt.
svogūno 0.5 vnt.
majonezo 1 v. š.
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis
gražgarsčių 1 sauja
silkės filė 1 vnt.

Gaminimo eiga

1. Avokadą supjaustykite griežinėliais, obuolį – smulkiais kubeliais, svogūną supjaustykite šiaudeliais.

2. Pjaustytus obuolius ir svogūną sudėkite į dubenį, dėkite šaukštą majonezo, įberkite druskos, juodųjų pipirų ir viską išmaišykite.

3. Į lėkštę sudėkite gražgarstes, obuolius su svogūnais ir majonezu. Ant viršaus dėliokite avokadą ir silkės gabaliukus.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai