Ingredientai
Ryžiai virti
600
g
Kietasis sūris
150
g
Kiaušiniai
4
vnt.
Krakmolas
2
šaukštai
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Džiovintos saldžiosios paprikos
pagal skonį
Ciberžolė
pagal skonį
Druska
pagal skonį
Česnakai
pagal skonį
Krapai
sauja
Svogūnų laiškai
sauja
Miltai
sauja
Malti džiūvėsėliai
sauja
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Į ryžius įmaišyti visus prieskonius, įspausti česnaką, suberti kapotus krapus ir svogūno laiškus, sudėti krakmolą. Viską išmaišyti ir supilti gerai išplaktus kiaušinius.
Sutarkuoti sūrį ir dėti į ryžių masę, viską permaišyti. Formuoti kukulius, apvolioti pasiruoštam mišinyje ir kepti ant aliejaus iš abiejų pusių.
Atsiliepimai