Ingredientai

Ryžiai 100 g
Česnakai 1 skiltelė
Aliejus 4 šaukštai
Porcijos: 4
Patiekalui ruošti rinkitės kuo didesnius pomidorus. Į parmezano skonio ryžių įdarą dar galite įdėti tunų.

Gaminimo eiga

nupjaukite pomidorų viršūnėles ir šaukštu išskobkite vidų.

Ryžius virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.

Tada juos nusausinkite ir sumaišykite su rapsų aliejumi, supjaustyta česnako skiltele, tarkuotu parmezano sūriu, juodaisiais pipirais ir susmulkintais bazilikais.

Šiuo mišiniu įdarykite pomidorus, uždėkite viršūnėles.

Mažus pomidorus kepkite 20 minučių, didelius – 30 minučių maždaug 200 ºc temperatūros orkaitėje.

Patiekite su mėsos patiekalais ar keptomis bulvėmis.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai