Ingredientai

Cukrus 3 šaukštai
Druska 0.5 šaukštelio
Miltai 1.5 puodelio
Cinamonas 0.5 šaukštelio
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Dubenyje sumaišykite įmuštus kiaušinius, cukrų, cinamoną, druską ir rikotos sūrį iki vientisos tyrės.

Po truputį įmaišykite miltus, kol tešlą galėsite minkyti. Tačiau žiūrėkite, kad tešla nebūtų per kieta, ji turėtų būti ganėtinai minkšta.

Padalinkite tešlą į kelias dalis, iš mažesnių gabaliukų išvoliokite gana plonus cilindrus (piršto-dviejų storio) ir supjaustykite juos poros centimetrų gabaliukais.

Dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir kai iškils į paviršių virkite apie 3-4 minutes.

Patiekite su sviestu ir galite dar pabarstyti cinamonu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai