Porcijos: 12

Gaminimo eiga

Atskirkite kiaušinių trynius ir baltymus. Trynius išsukite iki purumo su cukrumi.

Riešutus smulkiai sukapokite ir suberkite į trynius. Išsukite.

Kiaušinių baltymus išplakite iki stangrumo ir sudėkite į trynius su riešutais.

Suberkite džiūvėsėlius, vanilinį cukrų ir gerai išmaišykite.

Tešlą sukrėskite į pyrago formą, ištiestą kepimo popieriumi, ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Biskvitui leiskite atvėsti ir perpjaukite horizontaliai į tris dalis.

Kremui skirtą grietinėlę išplakite. Cukraus pudrą išsukite su minkštu sviestu ir grietinėle. Įmaišykite skrudintų ir trupintų riešutų.

Kremu pertepkite biskvitus ir aptepkite torto viršų.

Torto viršų papuoškite trupintais ir pilnais riešutais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai