Pyragėliai su dešra ir sūriu – lengvai pagaminamas užkandis, su klasikiniais itališkais ingredientais įdarui. Šis užkandis tiks bet kokiai progai. Pyragėlius suvalgykite por porą dienų.

Gaminimo eiga

* Į šaltą keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus ir sudėkite smulkiai pjaustytus česnakus. Kepkite 5 minutes nuolat maišydami, kol gražiai apskrus.

* Supilkite trintus pomidorus, įdėkite raudonėlį, druską, pipirus ir leiskite padažui garintis, kol sutirštės, – apie 15 minučių.

* Kočėlu lengvai iškočiokite tešlą ir peiliu lakštą padalinkite į keturias lygias dalis.

* Ant tešlos dėkite naminį pomidorų padažą, vytintą dešrą, mocarelos sūrį ir baziliką. Kraštus patepkite kiaušinio tryniu.

* Tešlą perlenkite skersai pusiau, kad užsidengtų įdaras. Kraštus suspauskite šakute.

* Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 15 minučių.

* Po kepimo leiskite 5 minutes atvėsti ir mėgaukitės.

* Visiškai atvėsusius pyragėlius laikykite sandariame inde šaldytuve. Suvartokite per 3-4 dienas.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai