Jei dar nekepėte pyrago su svogūnų džemu ir sūriu, turite puikią progą ištaisyti šią klaidč. Patikėkite – valgysite ir negalėsite sustoti. Pyragas su svogūnų džemu ir sūriu – be galo skanus.

Gaminimo eiga

* Stambiai supjaustykite svogūnus. Kepkite juos karštoje keptuvėje apie 3 min. Suberkite rudąjį cukrų ir pakepinkite dar 3 min, kol svogūnai taps auksinės rudos spalvos, retkarčiais pamaišykite.

* Įpilkite obuolių sidro acto ir balzaminio acto. Gerai išmaišyti.
Supilkite vandenį ir virkite, kol džemas sutirštės iki tamsios karamelės spalvos. Retkarčiais pamaišykite.

* Atvėsintą tešlą iškočiokite tolygiai. Ant jos uždėkite „Camembert” sūrį. Tešlą aplink sūrį supjaustykite lygiomis juostelėmis.

* Patepkite gautą pyragą kiaušinio plakiniu.

* Ant sūrio viršaus uždėkite svogūnų džemą ir pabarstykite graikiniais riešutais. Juostelėmis apgaubkite sūrį. Aptepkite jį kiaušiniu.

* Kepkite iki 200C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 min.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai