Ingredientai
svogūno
1
vnt.
česnako
2
skiltelės
morkos
1
vnt.
„Portobello“ grybai
4
vnt.
konservuotų raudonųjų pupelių
1
indelis
konservuotų pomidorų
1
indelis
čiobrelio
2
šakelės
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
alyvuogių aliejaus
5
v. š.
Gaminimo eiga
1. Svogūną supjaustykite kubeliais, česnaką smulkiais griežinėliais, morką perpjaukite pusiau ir susmulkinkite griežinėliais. Pašalinkite grybų kotelius.
2. Į stiklinę skardą sudėkite pjaustytas morkas, svogūnus, česnaką, konservuotas pupeles, konservuotus pomidorus, čiobrelius, pabarstykite druska ir juodaisiais pipirais, užpilkite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus ir viską išmaišykite.
4. Kepkite 180 °C temp. orkaitėje 35 min.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai