Ingredientai
Gaminimo eiga
Sumaišykite aliejų su cukrumi, kiaušiniais ir vanilės ekstraktu.
Suberkite miltus ir kepimo miltelius ir gerai išmaišykite.
Konservuotus ananasus (gabalėlių ar griežinėlių nenuvarvinkite, tegul būna su sultingi) sutrinkite elektriniu trintuvu, obuolius ir bananus nulupkite ir labai smulkiai supjaustykite.
Riešutus susmulkinkite.
Į tešlą supilkite ananasų tyrę, suberkite vaisius, kokosų drožles, riešutus ir cinamoną ir gerai išmaišykite.
Supilkite tešlą į sviestu išteptą kepimo formą ir kepkite 50 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Kol kepa, paruoškite kremą.
Suplakite grietinėlę su vanilės ekstraktu iki standžių putų.
Standžią grietinėlę sumaišykite su maskarponės sūriu ir cukraus pudra.
Lukterkite kol iškepęs vaisinis biskvitas atvės ir perpjaukite per pusę arba į tris dalis.
Kremu pertepkite ir aptepkite jau gerai atvėsusį vaisinį biskvitą.
Atsiliepimai