Pasigaminkite naminio pomidorų padažo „Arrabiatta“. Tiks į troškinį ar prie grilio kepsnių. švirtą pomidorų padažą pagardinkite druska, pipirais ir bazilikų lapeliais.

Gaminimo eiga

* Daržoves smulkiai supjaustykite.

* Į šaltą keptuvę supilkite alyvuogių aliejų, sudėkite smulkintas daržoves ir kepkite apie 2 min., kol suminkštės.

* Suberkite rudąjį cukrų ir gerai išmaišykite.

* Supilkite konservuotus pomidorus ir troškinkite ant mažos kaitros apie 20–30 min.

* Išvirtą pomidorų padažą pagardinkite druska, pipirais ir bazilikų lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai