Ingredientai

Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Majonezas 2 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Kiaušinius išvirkite kietai, atvėsinkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

2. Smulkiai pjaustytą svogūną suberkite į įkaitintą sviestą. Kai ims gelsti suberkite pjaustytus pievagrybius.

3. Maišant kepkite kelias minutes, pagardinkite druska, pipirais. Apšlakstykite citrinos sultimis, išmaišykite ir kepkite dar kelias minutes.

4. Pievagrybius sumaišykite su kiaušiniais ir majonezu.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Balta mišrainė su tuno majonezu
Lengvai paruošiamas
45 min.

Balta mišrainė su tuno majonezu

Balta mišrainė
Lengvai paruošiamas
30 min.

Balta mišrainė

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“

Velingtono kepsniai su lašiša
Lengvai paruošiamas
45 min.

Velingtono kepsniai su lašiša