Ingredientai

Kiaušiniai 3 vnt.
Svogūnai 1 vnt.
Morkos 1 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Kiaulienos faršas 400 g
Jautienos faršas 300 g
Kiaušiniai 2 vnt.
Malti džiūvėsėliai 4 šaukštai
Pienas 100 ml
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Konservuoti pomidorai 1 indelis
Česnakai 1 skiltelė
Daržovių sultinys 150 ml
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir tarkuotas morkas.

Pagardinkite druska, pipirais ir sumaišykite su kiaušiniais.

Mėsos faršą sumaišykite su maltais džiūvėsiais, pienu, kiaušiniais ir prieskoniais.

Lipdykite įprastus kotletus, į vidurį įdėkite įdaro.

Kotletus apvoliokite maltuose džiūvėsiuose ir dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą aliejų. Kepkite kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Per sietelį pertrinkite konservuotus pomidorus. Įspauskite česnako, įpilkite sultinio.

Kotletus sudėkite į kepimo indą ir apliekite padažu. Uždenkite dangčiu ar kepimo folija.

Dėkite į įkaitintą iki 200 laipsnių orkaitę ir troškinkite apie 20 minučių.

Patiekite su bulvių koše.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla