Ingredientai

Morkos 1 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Pienas 100 ml
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Česnakai 1 skiltelė
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir tarkuotas morkas.

Pagardinkite druska, pipirais ir sumaišykite su kiaušiniais.

Mėsos faršą sumaišykite su maltais džiūvėsiais, pienu, kiaušiniais ir prieskoniais.

Lipdykite įprastus kotletus, į vidurį įdėkite įdaro.

Kotletus apvoliokite maltuose džiūvėsiuose ir dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą aliejų. Kepkite kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Per sietelį pertrinkite konservuotus pomidorus. Įspauskite česnako, įpilkite sultinio.

Kotletus sudėkite į kepimo indą ir apliekite padažu. Uždenkite dangčiu ar kepimo folija.

Dėkite į įkaitintą iki 200 laipsnių orkaitę ir troškinkite apie 20 minučių.

Patiekite su bulvių koše.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai