Ingredientai
Kiaulienos faršas
500
g
Svogūnai
1
vnt.
Morkos
1
vnt.
Kopūstai pjaustyti
4
saujos
Kiaušiniai
1
vnt.
Malti džiūvėsėliai
3
šaukštai
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Aliejus kepimui
4
šaukštai
Porcijos: 4
Kotletai išeina labai sultingi ir gardūs.
Gaminimo eiga
Kopūstą supjaustykite smulkiomis juostelėmis, morką sutarkuokite burokine tarka, svogūną smulkiai supjaustykite.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite pirmiausia svogūną, paskui suberkite morką, paskiausiai - kopūstą. Pakepinkite, kol kopūstas suminkštės.
Į faršą įmuškite kiaušinį, suberkite prieskonius ir druską, išmaišykite. Sudėkite pakepintas ir truputį atvėsusias daržoves. Išminkykite, suberkite džiūvėsėlius. Formuokite kotletus ir dėkite į aliejumi išteptą kepimo skardą. Dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite maždaug 30 min.
Patiekite su bulvių koše ir šviežiomis daržovėmis.
Atsiliepimai