Ingredientai

Bulvės 6 vnt.
Morkos 1 vnt.
Avižų pienas 0.5 puodelio
Sviestas 1 šaukštas
Druska pagal skonį
Česnakai 4 skiltelės
Pinijų sėklos 4 šaukštai
Pesto padažas 2 šaukšteliai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Bulves, morką ir žiedinius kopūstus išvirkite.

2. Sugrūskite, pagardinkite druska, įdėkite sviesto, užpilkite avižų pieno ir dar kartą gerai sutrinkite.

3. Keptuvėje svieste apkepkite išspaustus česnakus ir pinijų sėklas. Įdėkite pesto padažo, išmaišykite ir pagardinkite košę.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tofinienė
Lengvai paruošiamas
15 min.

Tofinienė

Perlinių kruopų košė
Lengvai paruošiamas
1 val.

Perlinių kruopų košė

Avinžirnių kepsneliai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Avinžirnių kepsneliai su daržovėmis

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis
Lengvai paruošiamas
30 min.

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta