Ingredientai

Bulvės 1 kg
Aliejus 50 ml
Druska pagal skonį
Raudonėliai 2 šaukšteliai
Raudonieji svogūnai 1 vnt.
Parmezano sūris 150 g
Sviestas 1 šaukštas
Česnakai 4 skiltelės
Porcijos: 4
Šiam receptui itin tinka mažytės bulvytės.

Gaminimo eiga

Bulves nuskuskite ir jei jos labai mažos, perpjaukite pusiau. Jei didesnės, pjaukite į keturias ar šešias dalis.

Apšlakstykite aliejumi, suberkite išspaustą česnaką, druską ir džiovintus raudonėlius.

Gerai išmaišykite.

Suberkite smulkiai tarkuotą parmezaną ir labai smulkiai pjaustytą svogūną. Gerai išmaišykite.

Bulves berkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos. Tolygiai paskleiskite.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.

Ant viršaus apšlakstykite ištirpintu sviestu ir patiekite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba