Ingredientai
Plekšnės
4
vnt.
SANTA MARIA citrininiai žuvies prieskoniai
4
šaukšteliai
SANTA MARIA akmens druska, malūnėlyje
pagal skonį
Aitrioji paprika (žalia)
4
vnt.
Cukrus
50
g
Spanguolės
200
g
SANTA MARIA Provanso prieskoninių žolelės
1
šaukštelis
Svogūnai
1
vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Sudėkite nepjaustytas aitriąsias paprikas į orkaitę ir kepkite apie 20 minučių.
Nuvalykite plekšnes ir pakepkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos.
Sudėkite žuvis į orkaitę ir apibarstykite citrininiais žuvies prieskoniais.
Kepkite keletą minučių orkaitėje 180 °C temperatūroje.
Nulupkite, susmulkinkite svogūną ir kepkite aliejuje, kol jie dar bus kietoki.
Tada sudėkite spanguoles, įberkite cukraus, druskos ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 30 minučių.
Palikite atvėsti ir pagardinkite Provanso prieskoninėmis žolelėmis.
Atsiliepimai