Ingredientai

Cukrus 6 šaukštai
Rūgpienis 0.5 puodelio
Cinamonas 0.5 šaukštelio
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Miltai 1 puodelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Obuolius nulupkite, išpjaukite sėklas ir supjaustykite gana plonais griežinėliais.

2. Griežinėlius apvoliokite cukruje ir palikite, kol pasiruošite tešlą.

3. Kiaušinius išplakite su rūgpieniu.

4. Po truputį berkite miltus, sumaišytus su cinamonu ir vaniliniu cukrumi.

5. Tešlą turi būti tiršta.

6. Tešloje gausiai apvoliokite obuolių griežinėlius ir dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą aliejų (ant viršaus kiekvieno griežinėlio užpilkite po nedidelį šaukštą tešlos, kad obuolys būtų pilnai padengtas tešla).

7. Kepkite kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

8. Patiekite su uogomis.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai