Gaminimo eiga

1. Iškepkite šokoladinį pyragą arba šokoladinį keksą, vadovaudamiesi ant pakuotės pateiktais nurodymais. Pyragui atvėsus, rankomis sutrupinkite pagrindą į nedidelius gabalėlius.

2. Paruoškite pudingą, vadovaudamiesi nurodymais ant pakuotės.

3. Pasiruoškite Mascarpone ir grietinėlės kremą: sūrį, grietinėle išplakite kartu su cukrumi.

4. Sluoksniuokite pyragą taip: sutrupinti pyrago arba kekso gabaliukai, pudingas, vyšnių uogienė, grietinėlė. Laikykitės šio eiliškumo, iki kol nebeliks ingredientų.

5. Gautą tortą dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kad grietinėlė, pudingas ir vyšnių kompotas arba sirupas susigertų į papločius.

6. Dekoruokite plakta grietinėle, šokoladinio pyrago glajumi ir uogomis.

7. Iki patiekiant ant stalo, laikykite šaldytuve.

Skanaus!

MALSENA

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai