Gaminimo eiga

1. Iškepkite šokoladinį pyragą arba šokoladinį keksą, vadovaudamiesi ant pakuotės pateiktais nurodymais. Pyragui atvėsus, rankomis sutrupinkite pagrindą į nedidelius gabalėlius.

2. Paruoškite pudingą, vadovaudamiesi nurodymais ant pakuotės.

3. Pasiruoškite Mascarpone ir grietinėlės kremą: sūrį, grietinėle išplakite kartu su cukrumi.

4. Sluoksniuokite pyragą taip: sutrupinti pyrago arba kekso gabaliukai, pudingas, vyšnių uogienė, grietinėlė. Laikykitės šio eiliškumo, iki kol nebeliks ingredientų.

5. Gautą tortą dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kad grietinėlė, pudingas ir vyšnių kompotas arba sirupas susigertų į papločius.

6. Dekoruokite plakta grietinėle, šokoladinio pyrago glajumi ir uogomis.

7. Iki patiekiant ant stalo, laikykite šaldytuve.

Skanaus!

MALSENA

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Vaikystės spurgos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Vaikystės spurgos

Troškintas karpis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Troškintas karpis

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis