Ingredientai

Sausainiai „Gaidelis“ 3 pakeliai
Sviestas 1 pakelis
Kondensuotas pienas 2 šaukštai
Maskarponės sūris 500 g
Philadelphia sūris 200 g
Kondensuotas pienas 4 šaukštai
Grietinėlė 250 ml
Cukraus pudra 4 šaukštai
Uogos pagal skonį
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Sviestą išlydykite, įdėkite kondensuoto pieno ir pakaitinkite ant mažos ugnies kelias minutes.

Sausainius sutrinkite iki trupinių ir sumaišykite su ištirpintu sviestu ir kondensuotu pienu.

Gauta mase išklokite gana storu sluoksniu pyrago formos, nuimamais kraštais, dugną ir šonus.

Maskarponės sūrį išsukite su Philadelphia sūreliu ir kondensuotu pienu.

Grietinėlę išplakite iki standžių putų su cukraus pudra ir įmaišykite į maskarponės kremą.

Sūrio kremą sudėkite į pyrago formą.

Viršų išlyginkite.

Dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms.

Patiekiant viršų papuoškite uogomis ar vaisiais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba