Ingredientai

Konservuoti jūros kopūstai
Veganiškas majonezas
Porcijos: 8
Puiki augalinė alternatyva tradiciniam patiekalui Silkė pataluose, kuri tikrai patiks ne tik veganams, bet ir visavalgiams. Veganiška Ne silkė pataluose ruošiama su jūros kopūstais, kurie patiekalui suteikia į žuvies kvapą panašų aromatą, o kepti svogūnai ir pievagrybiai primena silkės griežinėliams būdingą tekstūrą. Receptu dalijasi „Instagram“ paskyros „Mano vaikinas veganas“ autorė Arina.

Gaminimo eiga

1. Verdame burokėlius, morkas ir bulves su lupenomis. Atvėsus nulupame.

2. Burokėlius ir morkas sutarkuojame, o bulves supjaustome kubeliais.

3. Keptuvėje apkepame smulkintą svogūną kartu su griežinėliais pjaustytais pievagrybiais.

4. Lėkštėje sluoksniais dedame ingredientus tokia tvarka: bulvės, morkos, jūros kopūstai, su svogūnais apkepti pievagrybiai, burokėliai. Kiekvieną sluoksnį tepame veganišku majonezu.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai