Ingredientai
avižinių dribsnių
100
g
migdolų riešutų
15
g
džiovintų abrikosų
10
g
saulėgrąžų
1
v. š.
moliūgų sėklų
1
v. š.
kokosų aliejaus
1
v. š.
medaus
1
v. š.
malto cinamono
1
a. š.
druskos
žiupsnelis
Gaminimo eiga
1. Įkaitinkite orkaitę iki 150 °C.
2. Visus ingredientus, išskyrus jogurtą, sumaišykite, suberkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir pašaukite į orkaitę. Vis pamaišydami kepkite maždaug pusvalandį.
3. Granolą atvėsinkite, kad ji taptų traški.
4. Jogurtą gerai išmaišykite, kad jis taptų purus, sumaišykite su granola ir skanaukite pusryčiams ar pavakariams!
5. Kaip pasigaminti naminį jogurtą, skaitykite čia.
Skanaus!
Receptu dalijasi IKI.
Atsiliepimai