Ingredientai
Grietinėlė 35 proc. rieb.
150
ml
Romas
2
šaukštai
Sviestas
150
g
Cinamonas
pagal skonį
Rupi jūros druska
pagal skonį
Kakava apvoliojimui
pagal skonį
Gaminimo eiga
Grietinėlę, šokoladą, sviestą ir romą sudedame į karščiui atsparų indą, o šį įstatome į puodą su vandeniu ir kaitiname garų vonelėje, kol gausime vienalytę masę. Paskaniname druska ir cinamono. Supilame masę į indelį ir šaldome kameroje apie parą.
Po 24 h perkeliame indelį su mase į šaldytuvą ir paliekame atitirpimui. Po to supjaustome masę norimo dydžio gabalėliais, kuriuos apvoliojame kakavoje. Skanaus!
Kviečiame ir Jus dalyvauti „Kalėdinių gardėsių“ konkurse!
Atsiliepimai