Ingredientai

Cukrus 2 stiklinės
Aliejus 300 ml
Miltai 3 stiklinės
Soda 2 šaukšteliai
Kepimo milteliai 2 šaukšteliai
Cinamonas 1 šaukštelis
Druska 1 šaukštelis
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių. Dideliame dubenyje išplakite kiaušinius, cukrų, moliūgų tyrę (ją pagaminsite maišytuvu susmulkinę orkaitėje kepto moliūgo gabalėlius) ir aliejų.

Kitame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo sodą, kepimo miltelius, cinamoną ir druską. Suberkite sausus ingredientus į moliūgų masę ir gerai išmaišykite. Įmaišykite šokolado gabalėlius.

Sukrėskite tešlą į riebalais pateptas keksiukų formeles (tešla turi užimti ¾ formelės) ir kepkite 16-20 min. Leiskite atvėsti ir dekoruokite Helovino motyvais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai