Ingredientai
kiaulienos šonkaulių
500
g
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
BBQ prieskonių mišinio
2
v. š.
vandens
500
ml
BBQ padažo
4
v. š.
MANTINGA brijošė bandelių mėsainiams „Cosmos“
0.5
pakuotės
mėlynojo svogūno
1
vnt.
fermentinio sūrio
1
riekelė
Porcijos: 2
Ar gali būti kas tobulesnio už mėsainį su šonkauliukais.Žinoma, kaulų patiekale nebus, jie ištraukiami mėdsai iškepus. Patikėkike, mėsainis su glazūruota šonkauliukų mėsa – tobulas.
Gaminimo eiga
* Kiaulienos šonkaulius pagardinkite druska, pipirais ir prieskoniu mišiniu. Gerai paskirstykite prieskonius iš abiejų pusių.
* Šonkaulius dėkite į kepimo skardą, užpilkite vandeniu ir kepkite orkaitėje 150 °C temp. apie 1,5 val.
* Iš iškeptų šonkaulių ištraukite kaulus ir nuglazūruokite BBQ padažu. Kepkite orkaitėje 190 °C temp. apie 10 min.
* MANTINGA brijošė bandeles mėsainiams „Cosmos“ apskrudinkite sausoje keptuvėje iš abiejų pusių po 1–2 min.
* Svogūną supjaustykite plonais griežinėliais. Bandeles ir iškepusius šonkaulius patepkite šiek tiek BBQ padažo.
* Ant apatinės bandelės sudėkite apkeptus šonkaulius, sūrio riekelę, plonai pjaustytus mėlynuosius svogūnus ir viršutinę bandelę.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai