Ar gali būti kas tobulesnio už mėsainį su šonkauliukais.Žinoma, kaulų patiekale nebus, jie ištraukiami mėdsai iškepus. Patikėkike, mėsainis su glazūruota šonkauliukų mėsa – tobulas.

Gaminimo eiga

* Kiaulienos šonkaulius pagardinkite druska, pipirais ir prieskoniu mišiniu. Gerai paskirstykite prieskonius iš abiejų pusių.

* Šonkaulius dėkite į kepimo skardą, užpilkite vandeniu ir kepkite orkaitėje 150 °C temp. apie 1,5 val.

* Iš iškeptų šonkaulių ištraukite kaulus ir nuglazūruokite BBQ padažu. Kepkite orkaitėje 190 °C temp. apie 10 min.

* MANTINGA brijošė bandeles mėsainiams „Cosmos“ apskrudinkite sausoje keptuvėje iš abiejų pusių po 1–2 min.

* Svogūną supjaustykite plonais griežinėliais. Bandeles ir iškepusius šonkaulius patepkite šiek tiek BBQ padažo.

* Ant apatinės bandelės sudėkite apkeptus šonkaulius, sūrio riekelę, plonai pjaustytus mėlynuosius svogūnus ir viršutinę bandelę.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai