Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Mieles sumaišykite su šiltu vandeniu. Pridėkite druskos, miltų ir sumaišykite.

2. Supilkite aliejų, suminkykite vientisą tešlą ir palikite šiltoje vietoje, kad iškiltų.

3. Tešlą dėkite ant miltais apibarstyto stalo, šiek tiek paminkykite ir padalykite į 16 mažų rutuliukų.

4. Iškočiokite 10 cm skersmens paplotėlius, juos sudėkite ant kepimo skardos.

5. Sumaišykite kečupą, susmulkintą česnako skiltelę, cukrų ir pipirus.

6. Šiuo mišiniu aptepkite paplotėlius.

7. Apibarstykite tarkuotu mocarelos sūriu.

8. Uždėkite pusiau perpjautus vyšninius pomidorus, paprikos griežinėlius ir alyvuoges.

9. Apibarstykite likusia mocarela ir parmezanu.

10. Kepkite maždaug 225 ºC temperatūros orkaitėje 10 minučių.

11. Papuoškite šviežiais bazilikais.

Skanaus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Mažos daržovių picos
Reikia pasistengti
50 min.

Mažos daržovių picos

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena
Lengvai paruošiamas
20 min.

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena

Prancūziškas užkandis
Lengvai paruošiamas
15 min.

Prancūziškas užkandis