Ingredientai

Krakmolas stiklinė
Cukrus 1 stiklinė
Kepimo milteliai 2 šaukšteliai
Vanilinis cukrus 1.5 šaukštelio
Cukraus pudra 1 stiklinė
Uogų sultys 1 stiklinė

Gaminimo eiga

Biskvitui. Atskirai išplakame baltymus iki putų. Tuomet pilame po truputį maišydami pagal laikrodžio rodyklę baltymus į išplaktus trynius. Atsargiai supilame maišydami kitus biskvito ingredientus į kiaušinių masę. Po to gautą tešlą 175 laipsnių temperatūroje kepame apie 15 min.

Kremui: išbrinkiname želatiną, išplakame jogurtą, sultis, cukraus pudrą, maskarponę ir vanilinį cukrų. Po to įmaišome želatiną ir galiausiai supilame į gautą masę išplaktą grietinėlę.

Torto pagrindą įdedame į formą ir užpilame ant jo viršaus gautą kremą. Laikome šaldytuve, kol sustings:)

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai