Marinuoti pomidorai pravers, kai norėsite pikantiško skonio garnyro. Marinuoti nepjaustyti šie pomidorai ir vizualiai atrodys itin gerai. Atidarytą marinuotų pomidorų stiklainiuką laikykite šaldytuve.

Gaminimo eiga

1. Iš vandens, acto, druskos, cukraus ir kalendros išvirkite marinatą – užvirinkite ir pavirkite kelias minutes.

2. IKI ŪKIS pomidorus kartu su smulkintais svogūnais ir česnaku sudėkite į stiklainius ir užpilkite marinatu.

3. Stiklainį pastatykite į vandens puodą, pridenkite (neužsukite) dangteliu ir kaitinkite. Nuo vandens užvirimo kaitinkite apie 15 min. arba kol stiklainio viduje pradės kilti burbuliukai.

4. Marinuotų pomidorų stiklainį sandariai užsukite dangteliu, pastatykite dangteliu žemyn ir leiskite atvėsti.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai