Ingredientai
Apelsinai
vnt.
Avokadai
vnt.
Pankoliai
60
g
Mėtos
žiupsnelis
Mangai
vnt.
Alyvuogių aliejus
15
g
Balzaminis actas
šlakelis
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Šias gaivias salotas pagaminsite per 20 minučių.
Gaminimo eiga
Indelyje sumaišykite raudonojo vyno actą, pipirus, druską ir aliejų. Nulupkite apelsino ir avokado žievę, minkštimą supjaustykite kubeliais.
Supjaustykite pankolį. Dėkite į lėkštę apelsinus, avokadą, pankolį. Ant viršaus dėkite nuluptą ir supjaustytą mango vaisių.
Gautas salotas apšlakstykite gautu padažu ir papuoškite mėsos lapeliais. Prieš šių itin lengvų salotų puikiai tiks balta prancūziška duona.
Atsiliepimai