Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Obuolį nulupkite, sėklalizdžius išimkite, supjaustykite nedideliais gabaliukais.

2. Silkę aliejuje nuvarvinkite, jei matote kaulų, juos pašalinkite, supjaustykite nedideliais gabaliukais.

3. Batoną išmirkykite piene.

4. Raudonąjį svogūną supjaustykite.

5. Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir atskirkite trynius nuo baltymų. Baltymus supjaustykite, trynius sutrinkite su garstyčiomis.

6. Sumaišykite obuolius, silkę, svogūną, batoną ir kiaušinio baltymus. Sumalkite mėsmale arba smulkiai sukapokite (maisto trintuvas netinka, nes silkės masė neturi tapti tyre).

7. Pagardinkite citrinos sultimis, alyvuogių aliejumi, pipirais, smulkiai pjaustytais laiškiniais svogūnais.

8. Sumaišykite su trynių ir garstyčių padažu.

9. Patiekite su juoda duona.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai