Ingredientai
Gaminimo eiga
Svogūnus supjaustykite griežinėliais ir dėkite kepti į įkaitintą sviestą.
Užberkite cukraus ir išmaišykite.
Kepkite ant mažos ugnies vis pamaišant apie 35 minutes kol gražiai pagels ir karamelizuosis.
Patarimas: neskubėkite geriau kepkite ilgiau ant mažesnės ugnies, nei trumpiau ir ant didesnės.
Įberkite miltus ir gerai išmaišykite.
Supilkite baltą vyną ir dar šiek tiek pakaitinkite.
Svogūnus sukrėskite į puodą, pabarstykite prieskoniais ir užpilkite jautienos sultiniu.
Virkite apie 10-15 minučių.
Sriubą supilstykite į keramikinius nedidelius kepimo indelius ar puodelius.
Sausoje keptuvėje paskrudinkite prancūziško batono riekeles ir po vieną įdėkite į sriubą, pabarstykite tarkuotu kietuoju sūriu.
Indelius dėkite kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 5 minutėms.