Ingredientai

Rudasis cukrus žiupsnelis
Druska 0.5 šaukštelio
Miltai 1 šaukštelis
Pipirai pagal skonį
Čiobreliai žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Svogūnus supjaustykite griežinėliais ir dėkite kepti į įkaitintą sviestą.

Užberkite cukraus ir išmaišykite.

Kepkite ant mažos ugnies vis pamaišant apie 35 minutes kol gražiai pagels ir karamelizuosis.

Patarimas: neskubėkite geriau kepkite ilgiau ant mažesnės ugnies, nei trumpiau ir ant didesnės.

Įberkite miltus ir gerai išmaišykite.

Supilkite baltą vyną ir dar šiek tiek pakaitinkite.

Svogūnus sukrėskite į puodą, pabarstykite prieskoniais ir užpilkite jautienos sultiniu.

Virkite apie 10-15 minučių.

Sriubą supilstykite į keramikinius nedidelius kepimo indelius ar puodelius.

Sausoje keptuvėje paskrudinkite prancūziško batono riekeles ir po vieną įdėkite į sriubą, pabarstykite tarkuotu kietuoju sūriu.

Indelius dėkite kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 5 minutėms.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai