Ingredientai

Lašišos filė 500 g
Druska žiupsnelis
Pipirai žiupsnelis
Duona skrudinimui 3 riekelės
Česnakai 1 skiltelė
Sviestas 50 g
Kietasis sūris 3 šaukštai
Krapai 3 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Filė supjaustykite į keturis lygius gabaliukus ir odele į viršų sudėkite į kepimo popieriumi padengtą orkaitės skardą.

2. Kepkite 190-210 C temperatūros orkaitėje 7-8 minutes.

3. Tuo metu pagaminkite šviesios duonos mišinį.

4. Nuo duonos riekelių nupjaukite pluteles, minkštimą suplėšykite mažais gabaliukais, virtuvės kombainu sutrinkite su česnaku, tarkuotu sūriu ir minkštu sviestu, pridėkite susmulkintų krapų.

5. Atsargiai apverskite iš orkaitės išimtus lašišų gabaliukus ir aptepkite duonos mišiniu.

6. Dėkite atgal į orkaitę ir kepkite dar 5–7 minutes, kol paviršius dailiai pagels, 180–200 °C temperatūroje.

7. Prie šio patiekalo galima patiekti iš anksto pasigamintų šviežių kopūstų salotų.

Skanaus!
Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba