Ingredientai

Vištiena 400 g
Cukinijos 1 vnt.
Pievagrybiai 8 vnt.
Bulvės 3 vnt.
Žalieji žirneliai 1 sauja
Grietinėlė 250 ml
Lydytas sūrelis 4 šaukštai
Fermentinis sūris 1 sauja
Druska pagal skonį
Česnakinė druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Provanso žolelės pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištieną smulkiai supjaustykite ir pagardinkite druska, pipirais. Išmaišykite.

Bulves nulupkite ir gana smulkiai supjaustykite.

Cukiniją nulupkite, išpjaukite sėklas, minkštimą gana smulkiai supjaustykite.

Pievagrybius nuplaukite, supjaustykite riekelėmis.

Pievagrybius, cukiniją, žaliuosius žirnelius (gali būti šaldyti arba švieži), vištieną ir bulves sumaišykite. Pagardinkite žolelių mišiniu.

Suberkite į kepimo formą ir išlyginkite.

Grietinėlę sumaišykite su lydytu sūreliu ir užpilkite ant viršaus.

Uždenkite kepimo folija.

Kepkite iki 230 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Nuimkite foliją, pabarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepkite dar 30 minučių iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla