Ingredientai

Morkos 1 vnt.
Bulvės 3 vnt.
Žirneliai 1 sauja
Sultinio milteliai 2 šaukšteliai
Miltai 1 šaukštas
Grietinė 2 šaukštai
Porcijos: 5

Gaminimo eiga

1. Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais ir sudėkite virti į vandenį.

2. Kai užvirs, nupilkite vandenį su putomis, užpilkite švaraus vandens ir vėl pastatykite virti.

3. Suberkite žalius žirnelius, smulkiai pjaustytas bulves, morkas, šparagines pupeles.

4. Įberkite vištienos sultinio.

5. Pievagrybius smulkiai supjaustykite ir suberkite kepti į keptuvėje įkaitintą sviestą. Kelias minutes apkepkite, įberkite miltų ir maišant pakepkite.

6. Įdėkite grietinės ir išmaišykite.

7. Grybus supilkite į sriubą ir išmaišykite.

8. Virkite, kol vištiena bus minkšta.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Žuvienė su lašiša
Lengvai paruošiamas
30 min.

Žuvienė su lašiša

Ramenas su antiena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Ramenas su antiena

Tailandietiška Tom Yum sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tailandietiška Tom Yum sriuba

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“