Ingredientai

Vištienos filė 500 g
SANTA MARIA FAJITA prieskonių mišinys 1 pakelis
Svogūnai 0.5 vnt.
Saldžiosios raudonosios paprikos 1 vnt.
SANTA MARIA tortilijos 1 pakelis
Fermentinis sūris 100 g
SANTA MARIA CHUNKY SALSA padažas 1 indelis
Porcijos: 4
Fajitą lengva pamėgti – ji gardi ir visada per greitai baigiasi. Tereikia didelių tortilijų, ant grotelių keptos mėsos, pakeptos vištienos arba, jei norite vegetariškos fajitos, – paprikų ir svogūnų. Taip pat galite pridėti pupelių, ryžių, salsos padažo ir tarkuoto sūrio. Arba to, kas jums patinka.

Gaminimo eiga

Pakepkite vištieną aliejuje.

Sudėkite papriką, svogūną ir prieskonių mišinį.

Išmaišykite ir pakaitinkite neuždengtoje keptuvėje 2–3 min.

Pašildykite tortilijas orkaitėje ir sudėkite į jas paruoštą vištienos mišinį.

Įdėkite mėgstamų priedų, įpilkite salsos padažo ir suvyniokite.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba