Ingredientai

Vištų sparneliai 8 vnt.
Pievagrybiai 16 vnt.
Morkos (mažos) 10 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Medus 1 šaukštas
Garstyčios 2 šaukštai
Česnakai 3 skiltelės
Porcijos: 4
Paprastas ir skanus – keptas vištienos, morkų ir pievagrybių troškinys.

Gaminimo eiga

Vištų sparnelius įtrinkite druska, pipirais ir išspaustais česnakais ir palikite kelioms minutėms.

Morkas nuskuskite, jei didesnės, perpjaukite pusiau, pabarstykite druska ir aptepkite medumi, palikite kelioms minutėms.

Į vieną dubenį sudėkite vištieną, morkas, nuplautus pievagrybius ir išmaišykite su grūdėtomis garstyčiomis.

Viską suberkite į sviestu išteptą kepimo indą ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35-40 minučių.

Skanaus!

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Vištienos sriuba su ryžiais ir daržovėmis
Reikia pasistengti
1 val. 05 min.

Vištienos sriuba su ryžiais ir daržovėmis

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas