Ingredientai

Česnakai 8 skiltelės
Vištienos sultinys 0.5 stiklinės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Vištų ketvirčius įtrinkite druska, pipirais ir išspaustu česnaku.

2. Apkepkite keptuvėje įkaitintame svieste, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių (vištiena neturi būti iškepusi, bet apkepta ir apskrudusi).

3. Paprikoms ir pomidorams išimkite sėklas ir supjaustykite juostelėmis.

4. Sumaišykite su Provanso žolelėmis ir druska.

5. Į troškintuvą (jis gali būti iš ketaus ar molinis) suberkite pusę daržovių mišinio, sudėkite vištų ketvirčius ir ant viršaus suberkite likusias daržoves.

6. Užpilkite sultinio.

7. Uždenkite dangčiu.

8. Kepkite iki 230 laipnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Venckų šiupinys su riebia kiauliena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Venckų šiupinys su riebia kiauliena

Svencelės avienos šiupinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Svencelės avienos šiupinys

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis

Makaronai su „Romanesco“
Lengvai paruošiamas
30 min.

Makaronai su „Romanesco“

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas