Ingredientai

Česnakai 8 skiltelės
Vištienos sultinys 0.5 stiklinės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Vištų ketvirčius įtrinkite druska, pipirais ir išspaustu česnaku.

2. Apkepkite keptuvėje įkaitintame svieste, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių (vištiena neturi būti iškepusi, bet apkepta ir apskrudusi).

3. Paprikoms ir pomidorams išimkite sėklas ir supjaustykite juostelėmis.

4. Sumaišykite su Provanso žolelėmis ir druska.

5. Į troškintuvą (jis gali būti iš ketaus ar molinis) suberkite pusę daržovių mišinio, sudėkite vištų ketvirčius ir ant viršaus suberkite likusias daržoves.

6. Užpilkite sultinio.

7. Uždenkite dangčiu.

8. Kepkite iki 230 laipnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai