Ingredientai

česnako 2 skiltelės
druskos žiupsnelis
malto kumino 0.25 a. š.
kmynų 1 v. š.
Keptas varškės sūris labai tinka pavakariams ar vakarienei. Minkštas, purus ir be galo kvapnus užkandis. patiekite keptą varškės sūrį su duona, daržovėmis.

Gaminimo eiga

1. Česnako skilteles sutarkuokite ir sumaišykite su malta paprika, druska, pipirais, kuminu ir aliejumi.

2. Gautu mišiniu gausiai aptepkite varškės sūrį ir apibarstykite kmynais.

3. Kepkite varškės sūrį orkaitėje 180 °C temp. apie 20–30 min. Iškepusį apibarstykite kmynais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai