Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Pakaitinkite pieną, vanilę, cinamoną bei imbierą ir palikite 15 minučių, kad įgautų skonį.

2. Išimkite vanilės ankštį ir cinamono lazdelę. Vėl įkaitinkite pieną iki 80 °C laipsnių ir užpilkite ant šokolado gabalėlių. Įpilkite romo.

3. Suplakite šluotele ir supilkite į puodelį. Ant viršaus uždėkite šiek tiek plaktos grietinėlės ir patiekite.

4. Papuoškite mažais zefyrais.

Skanaus!
Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Šalta kava
Lengvai paruošiamas
15 min.

Šalta kava

Kava su kardamonu
Lengvai paruošiamas
15 min.

Kava su kardamonu

Kalėdinė kakava
Lengvai paruošiamas
10 min.

Kalėdinė kakava